Facebook LinkedIn Twitter YouTube

Procesul de înscriere

Cum aplic?

Completează formularul de înscriere până cel târziu miercuri,   24 octombrie 2015.

 

De ce aveți nevoie de CV-ul meu?

Pentru că vrem să ne asigurăm că vei avea parte de conținut de calitate în timpul sesiunilor și că vei întâlni oameni cu interese comune, bine înfipți în problematica momentului.

 

Până când pot să mă înscriu?

Termenul limită este sâmbătă, 24 octombrie 2015, inclusiv. Nu uita, vom evalua aplicațiile pe măsură ce le primim, așa că te sfătuim să aplici cât mai devreme pentru a-ți asigura locul la conferință și pentru a te putea ajuta cu cazarea!

 

Ce se întâmplă după ce am depus aplicația?

Vei primi un email de confirmare că am primit aplicația, după care echipa conferinței te va contacta în decurs de 72 de ore cu un răspuns final și mai multe detalii despre următorii pași. În cazul în care ai fost acceptat, vei avea 3 zile lucrătoare la dispoziție pentru a-ți confirma locul. Pentru că în fiecare an avem o avalanșă de aplicații și listele de așteptare nu sunt scurte, vrem să oferim șanse egale tuturor participanților, iar confirmările prompte sunt esențiale.

 

Nu am primit email de confirmare. Ce fac?

Scrie-ne la alexandra.chiru@mygrasp.org.  

 

Cât timp durează să primesc răspunsul final?

Procesul de înscriere este de tipul „rolling basis”, așadar vom evalua aplicațiile pe măsură ce le primim și vom contacta candidații în cel mai scurt timp posibil.

 

Nu am experiență relevantă în domeniu. Are rost să mă înscriu?

Sigur! Nu e nicio problemă dacă nu ai experiență în domeniu, cu condiția să fii dornic de a contribui la sesiunile de discuții.

 

De ce am fost pus pe lista de așteptare și ce se întâmplă în acest caz?

În fiecare an primim un volum mare de aplicații, însă datorită numărului limitat de locuri disponibile, din nefericire, nu putem confirma participarea la conferință tuturor celor înscriși, oricât de mult ne-am dori. Cu toate acestea, nu te descuraja! De fiecare dată se întâmplă să se mai elibereze câteva locuri, caz în care te vom contacta în cel mai scurt timp posibil, până cel târziu marţi, 27 octombrie 2015.

Îți mulțumim pentru aplicație!