Facebook LinkedIn Twitter YouTube

30 Octombrie – 1 Noiembrie Cluj-Napoca 2015

Impactul tinerilor in dezvoltarea Romaniei.

Diversitate. Multiculturalitate. Transfer de cunostinte.

Proiectul anual România2020 ediția 2015 își propune să aducă în discuție teme critice pentru viitor. În ultimii ani, conferința a reușit să  schițeze un portret al unei Românii competitive, văzută prin ochii tinerilor profesioniști: o societate care profită din plin de potențialul ei uman și economic. Credem că acest potențial îl au toți cetățenii unei tări, indiferent de educație, religie, etnie sau zona unde locuiesc.

Conferința GRASP de anul acesta este o incursiune în această tematică. Dorim să analizăm îndeaproape modul în care fațete multiple ale diversității pot fi stimulate pentru promovarea de proiecte și politici inclusive, de consolidare a României, modul în care tinerii români de pretudindeni se pot implica în inițiative de transfer de cunoștințe pe diverse teme de interes și cu potențial de impact în societate.

Proiectul se adresează studenților și tinerilor profesioniști români de pretutindeni, care au un interes pentru acest domeniu sau care vor să afle mai multe și care își doresc să contribuie la conturarea viziunii pentru  România de mâine.

Ne vedem la conferință!