Facebook LinkedIn Twitter YouTube

Despre conferință & GRASP

Ce este Proiect România 2020? Proiect România 2020 este conferința anuală GRASP prin care identificăm o problemă de importanță majoră dintr-un sector specific din România. În cadrul conferinței reunim membri GRASP, tineri profesioniști, antreprenori, experți și personalități din arii diverse de expertiză, pentru a găsi o soluție prin dezbatere, ateliere de lucru și activități creative. Conferința se desfășoară în fiecare an într-o locație diferită. Edițiile trecute au avut loc la Copenhaga, Paris, Londra, Amsterdam, București, Boston și Budapesta. Mai multe informații despre conferința din acest an găsești aici.

Ce este GRASP? GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals) este o organizație globală non-profit, care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştinţe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice şi susţinerea antreprenoriatului. Mai multe detalii despre organizație și proiectele noastre găsești aici.

Când și unde va avea loc conferința? Evenimentul va avea loc între 30 octombrie – 01 noiembrie 2015 la Cluj-Napoca.

Ce teme vor fi abordate în cadrul acestui eveniment? Cu cea de a opta ediție  a Proiectului România 2020 ne propunem să reunim tineri profesioniști, studenți și reprezentanți ai diferitelor medii culturale și sociale, din toate filialele GRASP,  pentru a găsi soluții pentru o Românie competitivă prin dezbaterea anumitor puncte de interes:

  •     Suntem cetățeni români, cetățeni europeni sau cetățeni mondiali
  •      Cum abordezi noțiuni precum cea de străin, etnie, diferențe culturale
  •      Cum să dezvolți proiecte și politici inclusive
  •      Cum profităm de diversitatea istorică și prezentă a României

Care e agenda conferinței și ce speakeri vor participa? Agenda o găsești aici, iar lista cu invitații confirmați aici.

Care sunt partenerii proiectului? Intră aici pentru a vedea lista partenerilor.

În cazul în care nu am experiență în domeniu, am nevoie de vreun fel de pregătire în prealabil? Nu, însă pentru a asigura succesul conferinței și un output cât mai calitativ, te sfătuim să te familiarizezi în mare cu tema din acest an a conferinței.

E obligatoriu să particip pe întreaga durată a conferinței? Nu, dar te încurajăm să o faci!

Care este dress code-ul? Business casual.